Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Resultat

Temporada 2019

Què tenen a veure la xarranca i el Google maps? Que ambdós van fer part d'aquesta temporada d'APS al Districte de les Corts. Enguany vam compartir més fotografies, no només de les persones grans i del barri, sinó també els records de l'alumnat que hi participa, jocs tradicionals i online, i va haver-hi intercanvi de sabers, sobretot de tecnologia. Finalment, es va obrir un diàleg molt interessant sobre els rols de gènere d'ara i abans. 


TEMPORADA 2018

La segona temporada d'APS Compartint Experiències es va consolidar més i millor als Instituts. Gràcies a l'èxit del primer any, enguany les línies de tercer d'ESO també es van afegir al projecte. També vam aconseguir vincular més avis i àvies de l'alumnat, i projectar més material de l'arxiu audiovisual i fotogràfic de la zona per compartir-ho a les sessions.


TEMPORADA 2017

Va córrer l'any 2016 quan vam començar a parlar de fer un projecte educatiu intergeneracional amb joves i gent gran al Districte de les Corts. La idea es va materialitzar quan els instituts Les Corts, Sant Ramon Sagrat Cor, Santa Teresa de Lisieux i Maristes Sants Les Corts van recolzar la idea. A partir d'aquell moment, Compartint Experiències es va impartir com a formació d'Aprenentatge i Servei als quatre centres educatius.